NINUS CAT CAFÈ

Qui hi ha darrere?

Som la Sandra i el Francesc, els fundadors del Ninus Cat Café a Manresa. Som grans amants dels animals en general i especialment dels gats. Ja des de petits, en l’entorn rural on vivíem, hem conviscut amb animals de tota mena: gossos, gats, ocells, conills, hàmsters…

Estem junts des de 2005 i casats des de 2010. En l’actualitat la nostra família està composta per 5 membres: nosaltres dos i tres Ninus adoptats a la protectora, l’Inuyasha, la Kirara i la Kikyo. Sí, ens agrada l’anime i la cultura japonesa en general.

Després de dedicar més de 20 anys a les nostres respectives professions, vàrem sentir la necessitat de donar un gir a la nostra vida. El camí a seguir el vam tenir molt clar, intentar fer alguna cosa pels gats. La idea d’obrir un Cat Cafè va sorgir llavors de manera espontània, ja teníem la direcció a seguir.


El viatge fins a poder obrir ha estat llarg i dur i hem afrontat molts reptes durant els més de dos anys que ha durat el procés. Encara ara ens mirem i diem:

“Sembla increïble que ho haguem aconseguit, és un somni fet realitat”. Finalment, hem obert portes a la primavera del 2023. El vostre suport és molt important per nosaltres i pels Ninus i no ho podríem fer sense vosaltres.

adopcions responsables gats a Manresa

“Un espai de pas, proper i acollidor fins a trobar la llar definitiva”

Ninus CatCafè
adopcions responsables gats a Manresa

Els gats - Els Ninus

Els Ninus som gats adults provinents de la protectora l’Aixopluc de Manresa i que ara, vivim al Ninus CatCafè. Ens coneixem entre tots, estem molt bé i ben cuidats! Però ens encantaria conèixer una família humana amb la qual viure en l’escalfor d’una nova llar.

Com a gats adults i sovint per alguna particularitat concreta com l’edat, el color de pèl… ens hem convertit en invisibles i podem passar anys i fins i tot la resta de la nostra vida tancats en un refugi. Et volem conèixer mentre fas un cafè i qui sap… potser un o més d’un de nosaltres compartirà la resta de la nostra vida amb tu.

El Ninus CatCafè

Som un espai obert a tothom qui vulgui gaudir de la companyia dels gats i alhora, facilitar que ells gaudeixin de la vostra. Tant si el vostre objectiu és trobar el vostre company de vida o solament passar un bon moment, som aquí! Com a CatCafè, us demanem abonar un preu d’entrada amb el qual us obsequiem amb una consumició. Tenim un espai que cal cuidar, i uns gats amb necessitats per cobrir, per la qual cosa l’entrada és una aportació per a donar continuïtat a tot el projecte i garantir el màxim benestar dels nostres peluts.

adopcions responsables gats a Manresa
arrow
adopcions responsables gats a Manresa

El procés d’adopció

Ha arribat el il·lusionant moment de fer el pas i adoptar un gat (o més) del Ninus CatCafè, i ara què? No us preocupeu!, al Ninus, us ajudem a realitzar tot el procés conjuntament amb la protectora d’animals de Manresa, l’Aixopluc i a més, us assessorem i acompanyem amb tot el que faci falta. Els gats del Ninus, arribaran a casa vostre desparasitats, esterilitzats, vacunats i xipats. Cal recordar que haureu d’abonar una quantitat no lucrativa a la protectora en concepte d’adopció per a tot l’anterior.